НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Почитувани  родители НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ , Согласно  заклучоците, мерките и препораките од 16 седница на Владата на Република Северна Македонија ООУ „Блаже Конески“ Велес ги известува родителите  кои имаат потреба од  ПОТВРДА  од училиштето можат истата да ја земат секој работен Read More …