Општински натпревар по математика

 На ден 29.2.2020 год. (сабота) во училиштето ООУ ,,Панко Брашнаров” – Велес се одржа општинскиот натпревар по математика. Во него зедоа учество ученици од четврто до девето одделение од нашето училиште . Ученици кои освоија награди од нашето училиште се Read More …

Училиштен натпревар по англиски јазик

На ден 05.02.2020 год.(Среда) во 11.00h. во просториите на ООУ „Блаже Конески” се одржа училиштен натпревар по англиски јазик за учениците од петто до девето одделение. Учениците кои постигнаа најдобри резултати ќе го претставуваат Училиштето на општинскиот натпревар по Англиски Read More …