ПРЕПОРАКИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ ОД СОВЕТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ВЕЛЕС

На денешната седница на Советот за јавно здравје на Oпштина Велес, во присуство на Др.Анастасија Ивановска, Др.Ненад Коциќ, Др.Катица Николова, Драги Ртовски и Габриела Трајковска, на која беа поканети и претставници од ЈЗУ Општа болница (Др.Божидар Бојаџиев и Др.Силвана Мишкова) Read More …

Наградите во функција на учениците

Деновиве во училиштето беше ставен во функција Прочистувач на воздух, кој го добивме како награда по повод распишаниот конкурс за избор на најдобар собирен центар во општина Велес. Прочистувачот на воздухот е доста ефикасен за прочистување на училишните простории, па Read More …