С О О П Ш Т Е Н И Е

Почитувани ученици, родители и сите останати, во овие моменти воздржете се од непотребно излегување од дома, собирање во групи надвор и по дома. Бидете одговорни. Грижете се за своето здравје, за здравјето на вашите најблиски, а со тоа се грижите и за здравјето на сите. Бидете општествено одговорни. Затварањето на училиштата нема да има никаква смисла доколку не се однесуваме одговорно.

Со почит

ООУ „Блаже Конески“ Велес

Се надевам дека видеото ќе биде корисно за сите ученици во овој период ! Практични совети како да го поминат времето додека се дома. Мој мал придонес во оваа состојба која не засегнува сите! Помогни на начин на кој можеш!

Publiée par Иле Михајловски sur Lundi 16 mars 2020