РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС

На регионалниот натпревар кој се одржа во саботата на 8.4.2023 година во основното училиште – домаќин ООУ “Васил Главинов” сите наши ученици од 5-9 одделение постигнаа одлични резултати и со тоа обезбедија пласман на државниот натпревар кој ќе се одржи на 6 Мај 2023 година во Скопје. Честитки за сите ученици.

РАНГ ЛИСТА ОД РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС.

-Даниела Димовска

-Ана Јанчева Глушкова

-Анита Апостолоска

-Александра Пановска

-Елена Трајкова

8.4.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *