ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС

Одлични резултати на сите наши ученици од 5-9 одделение кои земаа учество на општинскиот натпревар кој се одржа во саботата на 18.03.2023 година во основното училиште – домаќин ООУ “Васил Главинов”. Учествуваа околу четириесетина ученици од нашата општина, а нашите ученици ги постигнаа следните резултати и со тоа обезбедија пласман на регионалнот натпревар кој ќе се одржи на 8 Април, 2023 година.

РАНГ ЛИСТА ОД ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС.

-Даниела Димовска

-Ана Јанчева Глушкова

-Анита Апостолоска

-Александра Пановска

18.3.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *